BulgarianEnglishRussian

ОРГАНИЗАТОРИ

 

Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, пет звездния хотел Marinela Sofia е сред  емблематичните здания на град  София. Интериорът съчетава традицията и уют с иновативен и модерен дизайн. Величествената сграда е разположена на площ от 30 000 кв. м., разполага с 442 стаи и апартаменти, сред които и най-големият Президентски апартамент в България. Хотел Marinela Sofia е неповторимо за целия Балкански полуостров място, където всеки може да избяга от градския шум, дори да се намира в самия му център. “Японската градина” е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. Хотел Маринела е съорганизатор на Sofia Fashion Week през всичките му издания и е домакин като зала, хотелска база и афтър партита през всички вечери на всяко сезонно издание на събитието.

Хотелът е предпочитано място за всички големи корпоративни и ВИП събития в страната, както и предпочитана дестинация за големи американски продукции.

www.hotel-marinela.com

Code Fashion TV – Българският моден канал ! 

Code Fashion TV отразява само топ модните и VIP събития в България. Показва актуалните модни тенденции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

Code Fashion TV е различната медия, която не прави компромиси в качеството на новини, отразяване на стойностни събития, брандове и личности.

Медията е организатор, официален медиен партньор показва ексклузивни кадри от топ модното събитие – Sofia Fashion Week през всичките му издания, както и най-голямото модно лятно събитие Summer Fashion Weekend.

 

Предаванията на модната телевизия са едни от най-актуалните, а лицата им предпочитани за водещи и гости на знакови събития в страната.

Code Fashion TV може да гледате в мрежата на Vivacom, А1, BulsatFusion, NET 1 и др., а от началото на 2018 г. телевизията е качена и на сателит. Също така и при още 15 оператора в страната, както и 24/7 в сайта :  www.tv.codefashion.bg

www.codefashion.bg е специализираният портал за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и в него се представя най-интересното и актуалното от света на българската и световна мода и модния бизнес.