CHRITIAN OF ROMA Е ПАРТНЬОР НА ПРЕСТИЖНИЯ SFW S/S 2019 ЗА ШЕСТИ ПОРЕДЕН СЕЗОН

На 26-и март стартира престижния моден форум SFW. За шести пореден сезон лидерът в индустрията на красотата Christian Of Roma е партньор на родната модната седмица.

Бекстейджът отново е поверен в ръцете на Александър Филипов и неговия екип от Alfaparf, България. Водещата италианска марка партнира на престижната Milano Fashion Week години наред, а българският тим неуморно влага знания, криейтив и фризьорски умения в подготовката на прическите на всички модели, които ще дефилират на родната, модна сцена. В координация с творческия директор на SFW Антон Узунов, те ще представят водещите тенденции в колористиката и стилизирането на косата. Най-добрите дизайнери от цяла България, висша мода от страната и света, нови и установени имена в модната индустрия ще се качат на модния подиум на SFW, за да сверят часовника ни с тенденциите за пролет-лято 2019. SFW ще се проведе от 26-и до 29-и март, а 12 стилиста на най-голямата козметична компания в България всеки ден ще се грижат отново за безупречната визия на моделите. Веднага след края на престижния моден форум, Филипов и неговия екип се отправят към Пловдив, където на 29-и март започва XXVIII-о издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. Легендата на българското кино и театър Цветана Манева ще пререже лентата за официалното откриване, а всички събития в рамките на фестивала, както и активностите на Christian of Roma през цялата година са посветени на престижното признание, което Пловдив получи, ставайки културна столица на Европа за 2019-а.

Багрите на косите са темата на 5-те семинара, в рамките на фестивала. По този начин обученията на професионалните фризьори ще бъдат идейно свързани с мотото „Ние сме всички цветове“ на инициативата „Пловдив Европейска столица на културата 2019“. Обученията за професионалните фризьори ще текат в различни зали на Конгресния център на Международен панаир – Пловдив. Само седмица след световната си премиера, пред българска публика ще бъде показана най-новата колекция бои за коса „Леонардо“ на марката „Alfaparf“, Милано. Името на продуктите е избрано в чест на гениалната творческа личност Леонардо Да Винчи, от чиято смърт тази година се навършват 500 г.

Съвместно шоу на трима световно признати майстори на прическата ще бъде петият семинар от програмата на Италианския фестивал в Пловдив. В атракцията „Alfaparf International Show“ ще участват бразилецът Елиабе Морейра, италианецът Алесандро Фратини и руснакът Анзор Закутов.

XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата се провежда от 29-и до 31-и март в Палата 2, на Международен панаир Пловдив.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *