Marvin Nonis от Лондон специално за SFW SS 2019

Marvin Nonis е бранд създаден през 2016 г. с мисия. Ние вярваме, че започването на всеки ден с намерение може да доведе до дни, които преминават с фокусиране върху живота с намерение.

Искаме да вдъхновим нашите клиенти да водят по-добър, по-здравословен живот, като насърчават хората около тях да правят същото.

Всеки има властта да промени света просто като промени света около себе си. Това се прави чрез малки промени. Чувството, че е по-силно овластено да се движи по света с благодат и красота, показва на другите, че могат да направят същото. Да бъдеш по-любезен и нежен към хората около теб, ги вдъхновява да споделят тази нежност с останалия свят. В същото време, отстояването на себе си и тези, които са по-малко способни да правят това, носи важна промяна в света.

Облеклото, което се вписва добре, което ласкае фигурата и повдига самочувствието ви, може да бъде като броня срещу света около вас. Тя може да подкрепи вашата мисия да се справяте по-добре, докато ви предпазва от проникването на по-студените, по-грозни аспекти на света. Чувствате се силни и уверени, със щит,  докато се движите по света. Без тази вътрешна вяра в себе си, вие сте просто друг човек, който прави всичко възможно; с този щит, ти ставаш непобедим.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *