Основан през 1996 г., туристическият холдинг Виктория Груп днес е най-големият хотелиерски оператор в България, удостоен с множество български и международни награди за лидерство в хотелиерството, качество на услугите, архитектура, развитие и принос в сферата на обслужването и събитията.

Hotel Marinela се намира на 20 минути с кола от летище София.

Той предлага закрит басейн, 6 ресторанта, 2 бара, фитнес клуб и живописна гледка към града и планината.

Най-модерният и престижен хотел в столицата на България, разполагащ с различни зали за събития, конференции, сватби и големи корпоративни събития. Хотелът е предпочитаната дестинация от световни актьори, спортисти и бизнес елит.

На територията на хотела има най-голямата многофункционална зала за събития – EFE / Exhebition Forum Events /, музикални ивенти и бизнес конференции, която разполага със собствен паркинг. Това е и залата – домакин на Sofia Fashion Week през годините.

За още по-професионалното обслужване на залата, тя има и своята фирма за събития. EFE Еvent Мanagement, млада фирма, която вече има зад гърба си богато портфолио от големи корпоративни и частни партита, конференции, изложения и формати от световно ниво. Фирмата има амбицията да се наложи като лидер и иноватор в организирането на събития. Мисията и целите на EFE Еvent Мanagement и партньорите ѝ, е да поставят нови стандарти и превърнат столицата на България в модерна ивент дестинация, затова са и официалния партньор на топ модното събитие – Sofia Fashion Week.

www.hotel-marinela.co

Code Fashion TV – Българският моден канал ! 

 

Code Fashion TV отразява само топ модните и VIP събития в България. Показва актуалните модни тенденции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

Code Fashion TV е различната медия, която не прави компромиси в качеството на новини, отразяване на стойностни събития, брандове и личности.

Медията показва ексклузивни кадри от топ модното събитие – Sofia FashionWeek през всичките му издания.

Предаванията на модната телевизия са едни от най-актуалните, а лицата им предпочитани за водещи и гости на знакови събития в страната.

 

Code Fashion TVможе да гледате в мрежата на Vivacom, Mtel & Blizoo, BulsatFusion, а от началото на 2018 г. телевизията е качена и на сателит. Също така и при още 15 оператора в страната, както и 24/7 в сайта :  www.tv.codefashion.bg

 

www.codefashion.bg е специализираният портал за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и в него се представя най-интересното и актуалното от света на българската и световна мода и модния бизнес.