Plavai.bg с атрактивно шоу на SFW с чантите на Miami Bag

Плаване, което ви дава усещане за бляскав лукс и нежен комфорт. До това може да се докосне всеки, който стъпи на борда на Plavai.bg

Plavai.bg е начин да осъществите мечтите си, който всъщност са напълно постижими. Не са ви нужни някакви специални умения, защото екипът ще се погрижи за това да се чувствате неповторимо на борда.

Наемете си катамаран за незабравима семейна почивка, от която всеки се нуждае. Определено ще бъде страхотно забавление за малките на борда, и пълен релакс за по-големите.

Катамараните на Plavai.bg са идеални за купон с приятели, или плаване с любимия човек в едно истинско уединение от красота и лукс.

Каква би била работната ни седмица, ако я стартираме от яхта? Вече можете да се насладите на плаване с бизнес партньорите ви, където в тишината и простора да бъдете пълноценни и отпочинали.

Компанията е специализирана в отдаването на катамарани под наем, продажба и мениджмънт на яхти и катамарани- Lagoon, Dufour, Prestige & Jeanneau Yachts. Клубът може да ви предостави седмични чартъри (с екипаж и без екипаж), Team buildings, частни партита и събития.

„MS Yachting” е изключителен търговски представител за България на водещите световни компании в яхтостроенето – френските марки “Jeanneau”, “Prestige” и на катамараните “Lagoon”. Компанията е оторизиран дилър за продажба на „Yamaha”, “Mercury”. „MS Yachting” aктивно работи за подобряване на яхтения бизнес в България. Непрекъснатото участие в различни форуми, мероприятия и изложения, както и разработването на програми за ползите от яхтените пристанища ни нарежда сред най-успешните компании на пазара.

Ето, вече има начин да сбъднете мечтите си, подарете си това невероятно морско преживяване!

На пролетно-лятното издание на Sofia Fashion Week Plavai.bg и Miami Bag ще ви отведат на едно лятно морско пътешествие от модния подиум.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *