Princess Fashion Studio с колекция “Candy Cotton” на SFW SS 2019

В своята най-нова пролетно-лятна колекция “Candy Cotton” модна къща Princess Fashion Studio ни демонстрира своето майсторство чрез перфектната симбиоза от цветове, материи и детайли

Леки въздушни рокли, които играят с контрасти и дължини. Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова пресъздават визията на съвременната принцеса – хармонична, чувствена и романтична. Модната къща остава настрана правите линии и се залавя със скулптурата на женския силует, представяйки ефирни многопластови рокли с богатство от тюл.  Съвършените рокли, които изглеждат почти безтегловно – ефирно и впечатляващо.
Любовта разцъфва в пролетната колекция на модната къща с неповторим колорит. Роклите преливат от нежни пастелни цветове до ярки модели в наситено розово, жълто, ментово и лилаво.
Ключовата дума в новата колекция е въздушност. Особено модерни този сезон са многопластови рокли направени изцяло от тюл с богатство от волани, носещи усещане за сладникавост и структурен обем напомнящи за захарен памук.
Истинска фантазия, която ще докосне сетивата по особен начин, след което ще се настани дълбоко в сърцето и фантазията на всяка дама, сбъдваща мечтата й да бъде истинска принцеса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *