За поредно издание Мира и Диа от Atidora модни блогъри на SFW

За поредно издание Мира и Диа от модния блог Atidora модни блогъри на Sofia Fashion Week

Те спечелиха Best Bulgarian Blog 2018 Award и от тогава не са спирали да се развиват. Освен жури на престижни конкурси като БГ Модна Икона и Златна Игла, те са част от Журналистическото жури и Експертния медиен съвет на Академията по мода. Те са едни от най-популярните блогъри у нас и са предпочитани за колаборации освен от български марки и дизайнери, така и от много чуждестранни брандове. В сайта им може да намерите много модни вдъхновения, бюти съвети и репортажи от най-интересните лайфстайлсъбития. А вече може да видите и няколко реклами и филми, в които те се представят отлично и като стилисти и костюмографи. В блога си дават гласност и платформа на няколко благотворителни инициативи. Ето какво те самите споделят за себе си:

2018 беше много динамична за нас година! Освен, че блогът ни бе отличен с Best Bulgarian Blog 2018 Award, осъществихме редица успешни колаборации с много известни брандове. Много сме щастливи, че гигант като FOREO, ни избра за посланици на марката в България. Не сме предполагали, че толкова много световни брандове ще проявят интерес към български блогъри. Много сме щастливи, че вече и нашата държава започва да попада в полезрението на световни модни и бюти компании. В момента ние си сътрудничим успешно с BALMAIN, Sephora, Makeup Revolution, SHEIN, Fashion Nova, Jack Franklin, Halifornia, Dresden Row, The Great North Apparel, Elora Jewelry, IlumyxAccsessories, Atlantis Ice, Arvo, Slick Case, Inkbox, GYMVERSUS, Pro Teeth Whitening Co, Rapunzel of Sweden, iDeal of Sweden, Firework, MUZMM, Poppy Apparel, EnvyCase NYC и други. През тази година ни предстоят редица пътувания и колаборации извън България.

На това издание на Sofia Fashion Week, има български и чуждестранни брандове, които се представят за първи път, както и такива, които сме виждали и вече следим с интерес. Решили сме в блога да споделяме с читателите си всички нови тенденции и иновации, които ще видим на сцената на Sofia Fashion Week. Тази година ще има и Pop-Up Store, който ще даде възможност на всички любители на модата, да закупят дрехите на дизайнерите, веднага след ревютата.

Накрая ще ви издадем и една малка тайна…това издание на Sofia Fashion Week съвпада и с рождения ден на блога ни партито е гарантирано!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *